Mijn account

Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat u iets heeft bestelt via onze website wat u wilt terug sturen. In onze voorwaarden staat exact aangegeven wat u kunt retourneren. Hieronder de uitleg:

 In principe kunt u alles tot 14 dagen ontvangst aan ons retourneren zonder opgaaf van reden (zie ook onze voorwaarden) Kosten retourzending zijn voor uw rekening .

Een uitzondering wordt alleen gemaakt voor artikelen die op maat zijn gesneden of gemaakt.

Voorbeeld van deze artikelen in onze website; o.a. passe-partoutes  en schilderijlijsten

Na ontvangst van uw retour zending zullen we het bedrag  binnen 14 dagen (meestal veel sneller) crediteren en terug storten op uw rekening waarvan u de order heeft betaalt,mits de verpakking niet beschadigd of stuk is,dan nemen we eerst contact met u op over de waardevermindering van het artikel. 

De retour zending kunt u gefrankeerd terug sturen naar onze winkel:

Schades aangeleverd zonder benodigde foto’s, zullen dan ook niet in behandeling worden genomen en kunnen wij niet als garantie verwerken.

Volledigheidshalve hieronder de aanlevervoorwaarden voor schades:

- Verkoopfactuur
- Foto verpakking
- Foto schade

Om het verwerken van schades zo snel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u pas een melding te doen van schades op moment dat u alle bovengenoemde zaken kunt aanleveren
De retour verzendkosten worden alleen aan u gecrediteerd als het een foutieve levering of een defect product betreft. 

De retour verzendkosten worden alleen aan u gecrediteerd als het een foutieve levering of defect product betreft. (neem hiervoor even contact met ons op tel. 024-6424550

of per e-mail info@kreadoe-wijchen.nl )


Kreadoe
Touwslagersbaan 36
6602 AL Wijchen