Mijn account
MAAK UW KEUZE
Nieuw artikel Aanvraag Club lid pas Alles Creatief 10 % korting Aanbiedingen Hobby journaal Akteo horloge Basis materialen Boeken Cadeaubon Daylight verlichting DMC Mettler garen Haken - Breien Gereedschappen Gieten en modeleren Gelli Arts Hout en natuurlijke materialen Klei Lijmen en coatings Machines (PRESSBOSS - CUTTLEBUG - SIZZIX- powerboss) metalen ringen ,, Nuvo Papier en karton Papier technieken Penselen Pick up cijfers en letters Sieraden Sierstickers-stickervellen Stempels en accessoires Stencils Tempex Textiel Verf en tekenmaterialen Schildersezels + schildersdoek Vliegengordijn Lijstenmakerij Artiteq ophang rail + draden +haken Clickrail Combi rail pro verlichting Ophangrail Plus Top rail Bevestigingen aan de lijst Compressor en benodigheden Glas snijden Hand gereedschap en klein materialen Informatie kaartjes Lineco zuurvrij tape Liberon artikelen Nietmachines en pinmachines Onderhoud schilderdoeken Ophangen aan de wand Ophangingen aan de lijst Ophangsysteem Newly Passepartout snijden Penmachines-lipjesmachines Plakband en gerelateerd materiaal Presenteren Randloos inlijsten en ophangen Reinigen en schoonmaken Spacers Standaards Temart bevestiging Verlijmen en klemmen Verpakken en beschermen Diverse Materialen (R)

BOEKEN - ART SPECIALLY BOEKEN

Dat je stempels eindeloos kunt variëren bewijzen de diverse uitgaven van bijvoorbeeld Miranda Degenaars. Zij laat op verfijnde wijze zien hoe chic een gestempelde kaart is. ‘Mir’acle art inspirations, Start the ‘Mir’acle art en More ‘Mir’acle art geven je handvatten om ander werk te kunnen maken en de technieken eigen te maken waar zij zo om bekend staat.
 
Ook Eefke Moes is een heel bekende in de stempelwereld en heeft recentelijk nog een werk uitgebracht waarin zij alleen met alcoholinkt speelt. Je mond valt open bij het zien van de mogelijkheden en de kracht van haar werk. Een eindeloze reis…
 
Een andere auteur die zeer bekend is binnen de stempel- en hobbywereld is Hermine Koster, haar werk wordt over de hele wereld gevolgd en dit jaar heeft ze het labelboek Kijk! uitgebracht. Dit boek inspireert tot en met en geeft je tools om bijvoorbeeld heel andere workshops in je winkel te geven. Ook handig dat de pagina’s vlak liggen en je dus alles goed in beeld krijgt.
Pimp the Past, the present and DIY van Grietje en Mariska, ook een labelvormig boek, heeft heel veel stap-voor-stap uitleg, nu eens niet gericht op kaarten maar meer op toepassing van stempels op bijvoorbeeld houten voorwerpen. Vaak in combinatie met een goede krijtverf dus laat je inspireren en DIY.
 
Nellie van Leeuwen levert perfect werk, durft heel andere stempels te gebruiken en dat laat ze zien in Zeg het met woorden en recentelijk ook in Take Two, gemaakt met Anne Swinkels, diverse invalshoeken voor 6 mooie technieken. Mis je dan ook inspiratie en handvatten om iets anders te laten zien in je winkel, werk dan met deze boeken.
 
Houd je van cute, inkleuren, bloemetjes, die’s etc. dan ben je bij Marga Dounen bij het goede adres. Christmas all year ‘round inspireert je om nu al aan de slag te gaan met je kerstkaarten, zodat je straks geen stress hebt. Heerlijk toch en incl. duidelijke stap voor stap uitleg over inkleuren met PanPastels.
Het paradepaardje van dit jaar is het bijzonder luxe lees- en werkboek Vrouwen bestempeld van Ellen Brouwers. Op prachtige wijze neemt ze je mee in haar denk- en werkpatroon. Een cadeau voor jezelf waar je veel uit leert, lekker in kunt lezen en dat je ook nog aan het denken zet over de vrouwen die jou inspireren.